Блог УКР

Фасувальні пакети для магазину

Складно уявити, як би розвивалася торгівля за відсутності пакетів. Продуктові й продовольчі магазини, які відпускають товари уроздріб, повинні мати в наявності декілька різновидів фасувальних пакетів. Розмір і формат виробів слід підбирати з урахуванням основних запитів покупців, а також орієнтуючись на асортимент і розміри товару, який треба буде упаковувати перед як його відпустити.

Відмінності кульків і правила підбору упаковки


Щоб зрозуміти, які пакети слід використовувати для ведення торгівлі, треба визначитися з видом товару, що реалізовується, і взяти до уваги характеристики продукції.

Так, для продуктових магазинів оптимально замовляти не лише фасувальні кульки, але і пакети для рітейлу. За допомогою поліетиленових сумок з іменним логотипом можна збільшити охоплення аудиторії й притягнути увагу потенційних покупців.

Для торгівлі непродовольчими товарами підійдуть не лише пакети великої місткості й щільності. Так, для бутиків, які торгують одягом бажано запастися практично невагомими й дуже місткими багажними «майками». Водночас торговим точкам, що спеціалізуються на продажу невеликих партій метизів, згодяться кульки з щільного поліетилену (оптимально із застібками) і пакети з ручками, в які можна легко скласти об'ємну купівлю клієнта.

Компаніям малого і середнього бізнесу, який пропонує покупцям товари комбінованого типу або змішаний асортимент слід потурбуватися про можливість упакувати купівлі різного формату і місткості. Такий підхід дозволить зменшити витрати, адже маленькі кульки коштують дешевше.

Основні вимоги до поліетиленових пакетів


При підборі тари для упаковки представникам торгового бізнесу слід в першу чергу звернути увагу на такі характеристики, як:
Тип матеріалу. Важливе значення для споживачів має якість поліетилену і його характеристики, які повною мірою залежать від способу отримання. Замовникам доступні вироби з ПВД, ПНД і біорозкладного поліетилену.

Щільність поліетилену. Матеріал низької щільності дозволяє упаковувати тільки вироби малої ваги й гладкої форми. За необхідністю продажу товару з особливими характеристиками доцільно узяти якісні поліетиленові пакети високої міцності. Найчастіше для їх виготовлення виробник використовуватиме ПВД.

Призначення упаковки. Сучасні виробники випускають харчовий і нехарчовий пакувальний матеріал. Ця характеристика впливає на властивості пакетів і їх вартість, а також дає можливість упакувати замовлення клієнтів у безпечний матеріал.

Перш ніж замовляти поліетиленову тару, треба переконатися, що вибрана позиція відповідає усім показникам.

Де і як можна замовити поліетиленові фасувальні кульки


Досвідчені торговці знають, що здійснювати замовлення пакетів для харчових продуктів і іншої продукції, що відпускається в роздрібній мережі, завжди вигідніше у виробників поліетиленових виробів. В Україні лідером з випуску пакетів і упаковки всіляких видів є фірма ТОВ «ВП «ДНІПРОПЛАСТАВТОМАТ».

Підприємство може представити безліч варіантів пакувальної продукції для продажу товарів різних категорій, включаючи пакети з логотипами. У переліку товарних позицій також є кульки всілякого розміру, призначені для фасування і продажу харчових продуктів або виробів непродовольчого призначення.

У ТОВ «ВП «ДНІПРОПЛАСТАВТОМАТ» можна замовити кульки невеликими партіями або узяти упаковку оптом за вигідною ціною. Фірми, розташовані за межами Дніпра, мають можливість здійснити купівлю дистанційно: обраний товар буде відправлений до будь-якого міста поштовими службами.