Блог УКР

Які матеріали використовують під час створення рекламних пакетів?

Розміщення реклами на пакетах – вже давно не новий маркетинговий хід. Однак, це зовсім не означає, що подібний інструмент неефективний. Навпаки, така ненав'язлива реклама краще сприймається споживачем, а самому виробнику дозволяє без зайвих витрат якнайширше поширити інформацію про свій товар.

Рекламні пакети сьогодні можна зустріти практично всюди. Вони потрібні як великими торговими мережами, так і маленькими магазинчиками. Власна упаковка потрібна більшості товарів народного споживання.
Нині у Дніпрі пропонується великий вибір пакетів, які виготовляються переважно з:
  • поліетилену;
  • біорозкладних полімерів;
  • комбінованих матеріалів.

Найбільш затребуваними вже багато років залишаються поліетиленові пакети та їх біорозкладні аналоги. Це пояснюється простотою виробництва великих партій такої упаковки, широкими можливостями нанесення логотипу та інших зображень, а також великим вибором різновидів форм і розмірів. Замовити пакети для рітейлу або для будь-яких інших потреб пропонує компанія “Дніпропластавтомат”.

Особливості виробництва поліетиленових рекламних пакетів


Підвищити впізнаваність бренду, привернути увагу потенційних клієнтів та вирішити безліч інших маркетингових завдань допомагає грамотно обрана упаковка.А що може бути простіше і зручніше для покупця, ніж надійний пакет, який можна буде використати потім ще не раз?

У такому випадку багато клієнтів вважають за краще замовити пакети з поліетилену. Матеріал може бути виготовлений з поліетилену різних типів: низького (ПНТ), середнього (ПСТ) або високого (ПВТ) тиску. Кожен тип має свої особливості.

З ПНТ можна виготовити так звані майки. При високій щільності матеріал має матову поверхню і досить сильно шарудить. Відмінно підходить для виробництва міцної та при цьому недорогої упаковки. До мінусів можна віднести те, що надрукований малюнок не може бути повнокольоровим і фотографічної якості, також ці пакети дуже швидко старіють і втрачають привабливий зовнішній вигляд.

Більш еластичним у цьому плані вважається поліетилен високого тиску. З нього випускають в основному пакети з вирубними та петлевими ручками. Відрізняється гладкою текстурою, на якій мають гарний вигляд та довго тримаються будь-які зображення. До того ж внаслідок форми такої упаковки друкована площа виявляється максимальною.

ПСТ є сумішшю характеристик перших двох видів. Спеціальні добавки дозволяють підвищити щільність матеріалу, зробити його гладкішим, збільшити еластичність або стійкість до механічних впливів.

Під час виготовлення рекламних пакетів “Дніпропластавтомат” використовує передові технології, зокрема флексодрук. Собівартість цього процесу невисока завдяки невеликій витраті фарби та швидкому випуску великого тиражу. Готове зображення виходить яскравим та чітким: флексографія дозволяє надрукувати навіть найдрібніші фрагменти на матеріалах різної щільності.

Де замовити масове виготовлення рекламних пакетів?


Надійну упаковку різних видів допоможе виготовити “Дніпропластавтомат”. У нас ви можете замовити оригінальний дизайн пакетів для рекламних кампаній маленьких, середніх та великих розмірів.

Якісні матеріали та новітнє обладнання дозволяють створювати поліетиленову продукцію, яка найкраще допоможе поширити інформацію про ваш товар або пропоновані послуги.

Саме виробництво розташоване у Дніпрі, але здійснюємо доставку до будь-якого регіону України. Ви можете самі вибрати транспортну компанію та зручний для вас спосіб оплати.