Блог УКР

Поліетиленові пакети для шин

Пакети для шин – вироби, які дозволяють зберегти товарний вид автомобільних покришок при транспортуванні та зберіганні в складських умовах. Разом з цим, з'являється можливість легко розрізняти вироби за типом і форматом, адже більшість підприємств, які випускають кульки для пакування покришок, мають можливість нанести на поліетиленову основу різні написи. Логотип компанії, сайт і координати виготівника або продавця стануть відмінною рекламою не лише на продуктових вкладишах або «бананах», але і на тарі для непродовольчої групи товарів.

Пакети для зберігання покришок і особливості їх виробництва


Пакети для збереження покришок мають бути щільними й стійкими до розриву. Саме тому виробникам упаковки доцільно використати поліетилен, отриманий за технологією обробки високим тиском. Пакети, виготовлені з такого матеріалу, можуть мати щільність близько 40-50 мкм і формат від 100*100 см. Такий розмір мішків дозволяє надійно упакувати автомобільну гуму будь-яких видів.

За необхідністю компанії, що займаються випуском поліетиленових чохлів для шин і коліс, можуть виготовити мішки за розмірами клієнтів, або ж випустити кольорову упаковку і різні аксесуари з рекламою:
  • логотипами,
  • написами,
  • малюнками,
виготовленими за технологією флексодруку або шовкографії.

За бажанням клієнта в роботі може використовуватися поліетилен марки ПНД. Варто зазначити, що основа такого типу може стати відмінною упаковкою не лише для автогуми, але і для об'ємних автомобільних аксесуарів (чохлів, килимків і так далі).

Користь пакетів для автомобільних покришок і коліс


Перевагою використання чохлів такого формату є дешевизна. Пакети для шин згодяться не лише фірмам, які займаються виробництвом і реалізацією покришок. Зберігання покришок в мішках з поліетилену зменшує виділення токсичних речовин в повітря, а також збільшує термін служби автомобільної гуми завдяки створенню сприятливого мікроклімату усередині упаковки.

На відміну від традиційних продуктових багажних кульків за типом «майки», у які також легко можна умістити покришку легкового автомобіля, поліетиленові пакети «автомобільного» типу можуть гарантувати герметичність тари. Упаковку можуть використовувати автолюбителі, адже перевагою використання щільних чохлів для коліс стане можливість зберегти зимову або літню гуму в міжсезонні.

Перевіреним виробником мішків для шин є ТОВ «ВП «ДНІПРОПЛАСТАВТОМАТ». Окрім упаковки для автогуми, у продажу кульки «банани» і «майки», а також вкладиші й інші вироби з харчового поліетилену. Увесь асортимент представлений на сайті.