Блог УКР

Особливості друку пакетів з логотипом

Пакет для купівель, доповнений логотипом компанії, на думку маркетологів є найпростішим і дешевшим способом розповісти широкій аудиторії про торгову мережу або бренд. Ненав'язлива реклама не дратує покупців і дозволяє останнім прийняти інформацію відкрито.

Що треба знати про друк на поліетиленовій поверхні


Рекламу на пакетах сьогодні замовляють багато торгових мереж і підприємства, успіх і прибутковість яких залежить від кількості нових і постійних клієнтів. Компанії, які здійснюють друк на кульках, можуть запропонувати клієнтам декілька різних форматів поліетиленових кульків, що різняться між собою за:
  • складом матеріалу;
  • розміром кулька;
  • типом друку.
Залежно від типу обраного матеріалу підбирається методика нанесення фарби, колірність напису або малюнка, а також вартість готової продукції.

Методи друку на пакетах


Нанесення логотипу, як і зображення будь-якого іншого змісту (контактної інформації, даних про торгову мережу або виробника, акційних пропозицій і т. п.) на поверхні поліетиленового пакету здійснюється декількома способами.

На вироби з LDPE (поліетилену високого тиску) зображення може наноситися методом флексографії. Клієнти мають можливість замовити повнокольорові малюнки, і навіть отримати вироби з повною заливкою фарбами. Продукція з ПВТ має презентабельний зовнішній вигляд. Сумки з прорізними або петлевими пластиковими ручками відрізняються міцністю і високою вантажопідйомність і завдяки цьому можуть використовуватися довше.

Продукція з HDPE (поліетилену низького тиску) дозволяє переносити багатоколірні
зображення і тексти, але на цьому типі матеріалу не рекомендуємо розміщувати повнокольорові фотографічні зображення. Якість друку і привабливість зображення буде істотно нижча, ніж на LDPE плівці. За бажанням замовника, малюнок може наноситися на обидві сторони поліетиленової сумки.

При підборі оптимального методу друку береться до уваги характеристики матеріалу, а також бажання клієнта відносно поліпшення зовнішнього вигляду поліетиленових сумок і формату тари. За бажанням малюнок на пакетах з ПВТ може бути закріплений за допомогою нанесення спеціального захисного покриття.

Пакети з рекламою від виробника з Дніпра


Пакети з логотипом за вигідною ціною українські підприємці можуть замовити в ТОВ «ВП «ДНІПРОПЛАСТАВТОМАТ». Продукція в нашої компанії виготовляється на сучасному устаткуванні, завдяки чому зображення на пакетах виходять барвистими та чіткими.

Ми постійно удосконалюємо виробництво і готові випускати друкарську продукцію як масовим, так і обмеженим накладом. Наші виробничі потужності розташовані в Дніпрі, але ми готові доставити замовлення у будь-яку точку України. У переліку доступної до замовлення продукції пакувальні пакети формату «майка», щільні сумки з посиленими петлевими пластиковими ручками, пакети - «банани», а також вироби для упаковки великогабаритних товарів.

Замовити друк пакетах для ритейлу, а також поставити будь-які питання організаційного характеру можна консультантам. Для спілкування пишіть повідомлення на пошту або телефонуйте за номерами, вказаними на сайті у вкладці «Контакти».