Блог УКР

Чому пакет для одягу — чудовий спосіб зберігання речей з вашого гардеробу

Поліетиленовим пакетам можна знайти різне застосування. У багатьох магазинах їх видають на касах при придбанні товарів, а згодом ми можемо використовувати кульки, коли знову потрібно сходити за купівлями. До того ж це універсальна упаковка для більшості речей, що застосовуються у побуті. Зберігати у пакетах можна не лише продукти, а й одяг. Для цих цілей є спеціальні вакуумні мішки, які дозволяють захистити текстиль від впливу факторів зовнішнього середовища та також заощадити місце в гардеробній шафі.

Пакети для одягу: призначення та переваги

Кожна господиня у Дніпрі знає, наскільки цінні у будинку місця для зберігання. При нинішньому розвитку промвиробництва і споживчому ставленні до продукції, що випускається в шафах, часто накопичується безліч речей, якими ми користуємося досить рідко.

Це відноситься і до деяких предметів гардеробу. Наприклад, сезонний одяг. Масивні зимові куртки та пальта з настанням теплої пори року ми прагнемо заховати подалі, щоб під рукою були легкі речі. Також не завжди потрібний одяг, призначений для певних цілей, чи це поїздка на дачу або вилазка на природу в тривалий похід. А ще є речі, які просто набридли, але викинути їх рука не піднімається.

У всіх цих випадках ми прагнемо так упакувати свій скарб, щоб він не втратив зовнішній вигляд і завжди був готовий на випадок потреби.

Головними помічниками у цій справі є звичайні пакети з поліетилену. Така упаковка має низку переваг:
  • міцність та довговічність - користуватися поліетиленовими пакетами можна неодноразово;
  • має бар'єрні властивості - перешкоджає проникненню всередину вологи та пилу, а також оберігає від зовнішніх механічних впливів і надійно захищає від сторонніх запахів;
  • підходить для тривалого зберігання текстилю з натуральних, штучних та синтетичних волокон;
  • легкість і компактність - тонка плівка щільно облягає речі, а при використанні вакуумних мішків значно зменшується обсяг всього вмісту внаслідок відкачування повітря;
  • великий вибір конфігурацій - підібрати виріб з поліетилену за формою та розміром можна для будь-яких цілей, що робить таку упаковку багатофункціональною;
  • невисока вартість виготовлення;
  • можливість нанесення на поверхню рекламної інформації.

Сучасні поліетиленові пакети можуть бути ще й екологічними. Так, в асортименті компанії «Дніпропластавтомат», що спеціалізується на випуску гнучкої упаковки з полімерних матеріалів, представлено кілька видів біорозкладної продукції. Це пакети, при виробництві яких можна використовувати оксо-біорозкладні добавки, або вироби, що компостуються з гідро-біорозкладних речовин.

Мішки з поліетилену допоможуть не тільки зберегти речі в шафі й не дадуть до них добратися молі, але й дозволять надійно запакувати ваш багаж.Особливо це важливо в тих випадках, коли в одній валізі одяг сусідить із засобами гігієни, які можуть розлитися та забруднити делікатні тканини.

Попри те, що упаковка з поліетилену вважається універсальною, все ж таки варто дотримуватися деяких рекомендацій, щоб речі не втратили привабливості.

  1. Перед тим як упакувати в мішки предмети гардеробу, їх слід випрати та повністю висушити. Якщо щось виявиться вологим і буде складено в пакет, це може спричинити не лише неприємний запах, а й утворення цвілі.
  2. Слід кожні півроку розкривати пакети, розправляти й провітрювати одяг, що зберігається в них.
  3. Найкраще подібне зберігання переносить бавовна та синтетика. Фахівці не рекомендують вакуумну упаковку для вовняних, шкіряних та хутряних виробів. Їх також можна тримати в поліетилені, але необхідно забезпечити доступ повітря.
Якщо пакетів з речами накопичилося багато, кожен з них можна супроводити маркуванням, щоб було легко знайти те, що потрібно наразі.

Як замовити пакети для одягу?


«Дніпропластавтомат» приймає замовлення на виготовлення різноманітної гнучкої упаковки від клієнтів з Дніпра та будь-якого іншого населеного пункту України. Ми пропонуємо як універсальні, так і нестандартні рішення для вашого бізнесу, гарантуючи високу якість продукції, незалежно від розміру тиражу. Ви можете вибрати зручні умови доставки та оплати.